Op zoek naar een food truck?

Met onze food trucks rijdens we met plezier overal naar toe om de mensen onze producten te laten ontdekken: KROK, Pasta, Sushi, Soep & Smoothies, Saté en sinds kort Focaccia zijn de exponenten van onze vloot. 

Deze verschillende food truck concepts zijn ondertussen dagelijks te spotten in binnen- en buitenland. Van een babyborrel tot een huwelijk, van Rock Werchter naar Dour festival, geen locatie is ons ondertussen nog vreemd.

Op deze website of via de contactpagina kan je ons makkelijk boeken. Meer details verderop de website.

 

Ontdek onze food trucks

Foodtruck Focaccia

Food truck Focaccia (new!)

Heerlijk knapperig gebakken op 190° in een heteluchtoven en verder afgewerkt voor je neus.

Foodtruck Sushi

Food truck Sushi

Konichiwa, natuurlijk kon de Japanse cultuur niet achterblijven. Sushi – voor ieder wat wils, in alle geuren en kleuren.

Foodtruck saté

Food truck Saté

Vis- en vleessaté’s met gevarieerde sauzen en bijgerechten.

Foodtruck soep en smoothies

Food truck Soep & Smoothies

Lekkere maaltijdsoepen of heerlijke smoothies. Groenten en Fruit in the mix, plezier voor je lichaam in een kom of beker.

Foodtruck Pasta

Food truck Pasta

Een pastabeker vol lekkers, met véél soorten kaas en nog meer lekkere top-toppings!

Foodtruck Croque Monsieur

Food truck Krøk

Een high-end foodtruck die speciale varianten van de gekende croque monsieur aanbiedt – 8 unieke recepten die tot een verrassende smaakbeleving leiden

Food truck Partnerships brand activation

Via onze food trucks kunnen we op een creatieve en visibele manier partnerships aangaan met sterke merken en producten. Om dit duidelijk te kaderen, hebben we aanvankelijk gekozen voor herkenbare en transparante ‘productnamen’. Telkens wordt er samengewerkt met een één of meerdere A-merken diezich via de food truck mee promoten. Een sterke combinatie van marketing, branding en foodbeleving. 

Onze story breidt zich dan ook verder uit dan louter uitbating van deze foodtrucks. Wij willen sterke merken mee op de kaart zetten via onze onderneming. Door onze affiniteit met de reclamesector kunnen we ad hoc inspelen op opkomende trends of op de vraag van merken om tailormade foodtrucks te maken of te ontwikkelen. Hier hebben we in-house de juiste strategische partners voor om dit te realiseren, op maat en vraag van de klant.